Εγκατάσταση-4

Επιλέξτε την τοποθεσία σας (προφανώς Ελλάδα για τους περισσότερους), κάνοντας κλικ πάνω στο χάρτη. Θα πρέπει στο πεδίο να εμφανιστεί η ένδειξη “Athens”, για ώρα Αθηνών. Αντίστοιχα, αν βρίσκεστε σε άλλη χώρα, κανετε ανάλογη επιλογή.
Κλικ στο “Συνέχεια“:

Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία:

Το ονοματεπώνυμό σας –> Το όνομα χρήστη που θέλετε να εμφανίζεται. Μπορείτε να το αλλάξετε όσες φορές θέλετε, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. (Δέχεται λατινικά και ελληνικά)
Το όνομα του υπολογιστή σας–> Αυτό θα είναι το όνομα με το οποίο θα εμφανίζεται ο υπολογιστής σας σε ένα δίκτυο, καθώς και στο τερματικό. Επιλέξτε κάτι σύντομο και εύκολο να το θυμάστε. Μπορείτε να το αλλάξετε όσες φορές θέλετε, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. (Δέχεται μόνο λατινικά)
Όνομα χρήστη–> Αυτό θα είναι το όνομα χρήστη που θα έχετε στο σύστημα. ΔΕΝ αλλάζει, αν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. (Δέχεται μόνο λατινικά)
Κωδικός χρήστη–> Αυτός θα είναι ο κωδικός σας και θα σας ζητείται από το σύστημα, κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή π.χ. προσθαφαίρεση λογισμικού. Μπορείτε να τον αλλάξετε όσες φορές θέλετε, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. (Δέχεται μόνο λατινικά). Αν ο κωδικός σας έχει λίγους χαρακτήρους, τότε θα εμφανιστεί η προειδοποίηση “Μικρός κωδικός πρόσβασης”. 

Αυτόματη είσοδος: Αν το επιλέξετε, τότε κάθε φορά που ξεκινά ο υπολογιστή, ΔΕΝ θα σας ζητάει κωδικό. ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. Προτιμήστε την επιλογή “Να απαιτείται ο κωδικός πρόσβασης για είσοδο“. Η επιλογή αυτή αλλάζει όσες φορές θέλετε μετά την εγκατάσταση.

Κρυπτογράφηση προσωπικού φακέλου. Αν το επιλέξετε, τότε τα αρχεία στον προσωπικό σας φάκελο, θα αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα. Σε περίπτωση που λόγω βλάβης, εκκινήσετε τον υπολογιστή από DVD ή USB stick, ΔΕΝ θα μπορείτε να τα διαβάσετε. Ομοίως, αν τοποθετήσετε το σκληρό δίσκο σε άλλο PC, ΔΕΝ θα μπορείτε να διαβάσετε τα αρχεία. Επιλέξτε το μόνο αν πραγματικά σκοπεύετε να αποθηκεύσετε ευαίσθητα δεδομένα στο δίσκο.

Κατά τη συμπλήρωση των παραπάνω, αλλάζετε το πληκτρολόγια από αγγλικά σε ελληνικά και πίσω, κάνοντας κλικ στη σημαία της μπάρας εργασίας, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Αφού ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των στοιχείων, κάντε κλικ στο “Συνέχεια“.

 

Προηγούμενο Επόμενο
Εγκατάσταση 1 Εγκατάσταση 2 Εγκατάσταση 3 Εγκατάσταση 4 Εγκατάσταση 5

Απάντηση